Zakaj bi za vsako malenkost, ko nas kaj boli leteli k zdravniku. Zdravnik je lahko res za nujne primere, ko si več sami ne moremo pomagati. Ko smo prehlajeni ali kaj podobnega si lahko pomagamo tudi sami. Lahko si pomagamo z kakšnimi zeliščnimi čaji ali raznimi hladilnimi kremami. Tudi materina dušica z medom je ena izmed krem, ki je zelo uporabna. Zdravi prehlade in podobne težave. Je naravnega izvora, saj že samo ime nam pove iz česa je krema narejena. Če sami veste delat razne kreme, naredite tudi iz materine dušice.

Prehlad je ena od bolezni, ki ne potrebujemo vedno zdravnika. Saj smo vsi dovolj stari, da vemo, ko ga moramo res obiskati, ko nam nič več ne pomaga. Zdravilne rastline ali razne rožice, kot jim nekateri rečejo zdravijo razne bolezni. Prehlad se da zdraviti, kot sem že omenila tudi z zelišči. Lahko si skuhamo čaj iz materine dušice ali pa pripravimo kremo. Res je vsi nimajo časa nabirat rastline, nekateri jih ne poznajo. Za vse tiste je najboljše, da si te stvari kupijo. Tudi na spletni strani Zlata ptička vam ponujajo kremo. Materina dušica z medom je zelo uporabna za prehlade.

Krema je tudi priporočljiva za otroke. Kremo nanesemo na kožo na pljuča in prav tako na zadnji del telesa. Rahlo jo vtremo v kožo in že po nekaj nanosih bomo opazili razliko. Materina dušica z medom je naravnega izvora. Kremi ni dodanih nobenih barvil ali alkohola. Prav tako je slovenski izdelek, kar pomeni, da kupujemo naš proizvod. Kremo vedno shranjujte na hladnem prostoru, prav tako naj je suho. Ko boste kremo kupili, boste dobili vsa navodila, prav tako rok uporabe. Lahko pa si kremo naredite sami, saj recepta ni težko poiskati. Če pa imate radi naravo in se radi sprehajate po naravi, si materino dušico naberite sami.

Categories: AktualnoObjave drugih