Če še ne veste, kje bi imeli PRAZNOVANJE ROJSTNEGA DNE, je tu za Vas odlična ideja in sicer nova tehnološka igra Laser Tag. Vsi, ki si želijo vznemirljive, zabavne, strateške igre, ki je nenehno nepredvidljiva, je to pravi naslov, da odigrate najnovejšo tehnološko dovršeno igro Laser Tag. Bodite samozavestni in zgrabite Laser tag puško ali pištolo in se podajte v vašo adrenalinsko igro preživetja. Naj bo vaša igra Laser Tag več kot samo preživetje, potrudite se in probajte v vsaki igri premagati nasprotnike. Neglede na to ali ste začetniki igre Laser Tag ali stari profesionalec poskusite zanimive trike v igrani igri in se podajte v avanturo nepredvidljive igre.

Neglede na starost je aktivnost Laser Tag in praznovanje rojstnega dne, pravi, da  lahko povabite prav vse, ki si jih želite, da z vami izkusijo to noro adrenalinsko doživetje, da se z vami podajo v napet boj za preživetje. Zberite vso družino, vse vaše prijatelje, sodelavce,… vse ki so navdušenci ekipnih strateški iger.

KDO  LAHKO PRIDE NA AKTIVNOST LASER TAG

Novo aktivnost lahko igra prav vsak, ki ima 7+, je za otroke, najstnike, družine, vaše sošolce/sošolke, za sodelavce kot nepozabni team building, priredite FANTOVŠČINO/DEKLIŠČINO,  praznovanje rojstnega dne, odrasle neglede na spol (moški, ženske) je za prav vsakogar, ki si želi adrenalinsko zabavo, se podati v strateško igro, je navdušenec za skupinske igre, za vsakega , ki bi rad uresničil svoje sanje in se podal na noro zabavo v najbolj taktični igrani igri.

TEHNOLOŠKI  LASER TAG

Tehnološka igra Laser Tag je na našem tržišču zelo nova igra, a vseeno zelo poznana. Laser Tag je nova tehnološka, adrenalinsko zabavna igra, taktična, strateška in ekipna igra. V igri se igralci podajo z Laser Tag markerji (replika puške , replika pištole), ki izstrelijo infrardeče laserske žarke. Cilj igre je, da dobi ekipa čim več točk in zmag, in čimprej izločiti nasprotno ekipo ali posameznika in tako priti do zmage. Vsak igralec pa dobi tudi naglavni senzorski trak, na katerem so nameščeni senzorji, ki zaznavajo zadete in pri tem se senzorji obarvajo v barvo ekipe, ter zavibrira, da tekmovalec začuti in sliši zadetek. Laser tag je popolnoma neboleč, brez fizičnega zadetka, ne neškodljiv za človeka in človeško oko in kožo. Je napredno tehnološka oprema, predvsem varna, neškodljiva, oprema je zelo enostavna za opravljanje med samo igro in zelo lahka oprema.

Laser Tag

OPREMA LASER TAG

Oprema za igranje igre Laser Tag je najnovejša, tehnološko dovršena in je zelo varna za človeka in človeško oko. Za igranje igre Laser Tag potrebujemo:

 • Laser Tag laserski marker -Tagger (je replika puške, s katero igrajo igralci, v puški je 40 izstrelkov, ko ti jih zmanjka te puška tudi opozori-s pritiskom na gum na puški se vam povrnejo vseh 40 izstrelkov, puška je zelo enostavna za opravljanje med igro in zelo lahka, tako da vam ni potrebno nositi težke opreme med igro)
 • Laser Tag laserski gan-Tagger(je replika pištole s katero igralci igrajo, pištola ima 20 izstrelkov, ko ti jih zmanjka pištolo napneš in ponovno dobiš 20 izstrelkov, je zelo lahka in enostavna za uporabo med igro)
 • Naglavni senzorski trak(naglavni senzorski trak ima na traku senzorje za zaznavanje zadetkov-laserski signala in vibriranje, z vibracijo in barvnem signalom nam sporoči naglavni trak kdaj smo bili zadeti in kdaj so nam bila odvzeta vsa življenja, senzorje med igro ne smete prekrivati z roko ali z kapo, kapuco, tako da vas nasprotnik nebi mogli zadeti)
 • Rutke (vsak igralec dobi tudi rutko v modri ali rdeči barvi, tako se nasprotne ekipe lažje prepoznajo ko je s kom v ekipi)
 • Digitalna baza-za oživljanje (vsaka ekipa ima digitalno bazo za oživljanje v svoji bazi in je namenjena vsakemu igralcu, tako da ko so vam odvzeta vsa življenja, gre igralec nazaj v svojo bazo se oživi in se ponovno vrne v igro, tako imajo igralci praktično neomejeno število življenj. V bazo kjer se hodi igralec oživljat je prepovedano streljati. Vsak igralec ima 5 življenj)
 • Digitalna zastavica (igra, zavzemanje digitalne zastavice)
 • Digitalna zastavica z radiacijo (igra, zavzemanje digitalne zastavice z radiacijo)
 • Digitalna bomba (digitalna bomba je igra, kjer ena ekipa postavlja bombo na nasprotnikovo stran poligona in jo AKTIVIRA, nasprotna ekipa pa mora bombo najti in jo DEAKTIVIRATI. Zmaga ekipa ki jo prva deaktivira ali ki jo ima 2minute v lasti-aktivacija)
 • Digitalni nož-replika noža (igralec ki igra z digitalnim nožem, mora priti nasprotniku tako blizu-1m, da senzor na nožu zazna nasprotnika in tako so nasprotniku odvzeta popolnoma vsa življenja na enkrat)

Laser Tag

IGRANE IGRE PRI LASER TAG

 • CAPTURE THE FLAG- zavzetje digitalne zastavice(je način igre kjer vaša ekipa doseže točko tako, da uspešno zavzame digitalno zastavico. To, da eliminirate nasprotnika vam zagotovo pomaga, omogoča lažje zavzetje digitalne zastavice  in da jo varno držite do cilja. Digitalna zastavica je postavljena na sredini poligona , tako da ima vsaka ekipa enake možnosti za zavzemanje zastavice. Igra zahteva igranje v napadu (kraja zastavice) in obrambo(zaščita svoje zastavice)zato je zelo pomembna komunikacija v ekipi, in da se uskladite in določite kdo bo kaj počel v igri. S tem ko zastavico pustite nezavarovano, omogočite da vam zastavo ukrade nasprotnik)
 • ELIMINATION-  eliminacija:Cilj eliminacije je, da eliminiraš nasprotno moštvo iz igre. Zmaga tista ekipa, ki prva izloči celotno nasprotno ekipo.
 • ZAVZETJE DIGITALNE BOMBE: Zavzetje digitalne bombe se začne tako, da najprej ena ekipa postavlja bombo na nasprotnikovo stran poligona in jo AKTIVIRA, druga nasprotna ekipa pa mora digitalno bombo najti in jo DEAKTIVIRATI. Zmaga ekipa, ki jo je deaktivirala ali ki jo ima v lasti 2minute-aktivacija)
 • ASSASINS (igralci morajo izbrati številke katere bodo njihove tarče, ko tarčo zadane(ubije) mu vzame številko naslednje tarče. Igralci igrajo igro toliko časa dokler v igri ne ostane samo eden igralec)
 • BATTLE ROYAL (igra se lahko igra z dvema ali več ekipami. V vsaki igri je cilj biti zadnji igralec oziroma ekipa. Ekipa zmaga tako, ko so izločeni vsi nasprotniki. To je igra kjer zmaga samo najmočnejši, najbolj taktični in iznajdljivi)

 

Kot je že omenjeno v članku lahko praznovanje rojstnega dne praznujete tudi pri  Paintball Ljubljana, kjer bodo za vas poskrbeli tako dobro, da si boste to noro izkušnjo zapomnili za vedno. Ponujajo vam tudi outdoor-zunanji poligon in indoor-notranji poligon.

Pri Paintball Ljubljana vam prav posebno ponujajo INDOOR NOTRANJI POLIGON, arena se nahaja v najbolj znanem klubu v Ljubljana, klub Cvetličarna ( Kranjčeva ulica 20, zraven hiše POPTV ). Ponujajo pa vam tudi Indoor poligon, ki je v dveh nadstropjih-spodnji poligon kot plesišče in zgornji poligon- celoten balkon,  in bo s tem  vaša  nora zabava še bolj doživeta in nepozabna. Njihovi profesionalni izurjeni animatorji vam tudi priredijo zabavo, kot bi si jo vi želeli in vam dajo glasbo po vašem izboru in tudi zatemnijo prostor, prižgejo laser shov, da se res počutite, da igrate v diskoteki. Priskrbijo pa vam prav poseben Vip prostor, kjer se boste po igrani igri Laser Tag lahko s  svojo družbo, povabljenci, nepozabno pozabavali na svoj način. Praznovanje, koriščenja prostora v klubu Cvetličarna je v vaši lastni režiji. Praznovanje rojstnega dne v Indoor areni pa lahko praznuje vsak ki ima 7+ in se veseli  adrenalinske zabave, ki je še ni doživel, zagotovo takega rojstnega dne še niste imeli in to vam bo za vedno ostalo v spominu.

IGRI LASER TAG-outdoor zunanji poligon IN INDOOR LASER TAG-indoor notranji poligon

Igro Laser Tag lahko igrate na OUTDOOR zunanjem poligonu, kjer vam ponujajo najbolj atraktiven , adrenalinsko, zabaven, bojno-vojaško postavljen poligon v idiličnem naravnim zelenem ambientu,  kjer se boste lahko nepozabno zabavali in sprostili.

Prav tako pa igro Indoor Laser Tag lahko igrate v INDOOR notranjem poligonu, kjer vam ponujajo igranje, zabavo v prav vsakem vremenu, kjer vam dež, veter, sneg in slabo vreme ne predstavlja ovire. Na notranjem poligonu nismo vezani na dnevno svetlobo.

 

Če Vas je ta članek prepričal in bo to zabava za vaše prijatelje in družino, je to pravi naslov, da se pozabavate in da bo to vaše nepozabno doživetje, ki si ga boste zapomnili za celo življenje.

 

 

 

 

 

 

Categories: AktualnoObjave drugih

Dušanka Spolenak

Energijska terapevtka in svetovalka, izvajalka energijskih terapij na daljavo in individualnih energijskih terapij v živo ter predavateljica na energijskih delavnicah.