Ko iščemo energetske rešitve, ne vemo kam se obrnit. Kdo ponuja svetovanje, razne energetske samooskrbe na enem mestu? Panheat je eno podjetje, kjer najdete vse na enem mestu. Poleg ogrevanja, vam ponujajo tudi hlajenje, prezračevanje objektov in tudi sončno elektrarno. Kaj hočemo lepšega, ko pa najdemo vse pri njih, sploh ne rabimo okoli iskati druge izvajalce. Niso primerni samo za tiste, ki na novo gradijo, opremljajo tudi starejše objekte s samooskrbo. Uredili so že 4000 svetovanj ter nekje 1500 projektov izvedli. Zato so zaupanja vredni in cenovno ugodni.

No pa se posvetimo podjetju Panheat, ki nudi vse storitve na enem mestu. Če potrebujete energetsko rešitev in ne bi radi izgubljali čas so idealni za vas. Številna podjetja vam ne ponujajo vse na enem mestu, zato je je včasih to iskanje zamudno, prav tako vse skupaj dražje. Tukaj najdete strokovnjake, ki vam bodo svetovali, vam pomagali izbrati, poskrbijo za dobavo in montažo. Ponujajo vam energetsko varčno rešitev po izjemnih pogojih. Ponujajo vam rešitve na ključ, kar je povezano z ogrevanjem, prezračevanjem in hlajenjem.

panheat

Prav tako vam uredijo izračun projekta, ki pa se na koncu nič ne spremeni. Točno boste vedeli, kaj boste plačali in kaj vas čaka v prihodnosti. Poskrbijo, da vse poteka po planu, tudi če gre kaj narobe, hitro vse uredijo. Vsakemu primeru se Panheat podjetje prilagodi, saj je njihov cilj da dosežejo najboljše učinke z najmanjšimi sredstvi. Zato pravijo, da nimajo konkurence, so ugodni ter strokovni.

Ponujajo vam panele, ki so najboljši na tržišču, brez dodatnih stroškov in pasti. Potem so še tu vrhunske toplotne črpalke, ki vas poleti hladijo, pozimi ogrevajo. Ampak to še ni vse, tudi za vašo prezračevanje in zdravo življenje poskrbijo. Ampak nekateri se raje odločijo za klimo, ki ne piha mrzlega zraka v vas. Tudi za lastno elektrarno se lahko odločite in to vse vam uredijo strokovnjaki.

Categories: AktualnoObjave drugih

Dušanka Spolenak

Energijska terapevtka in svetovalka, izvajalka energijskih terapij na daljavo in individualnih energijskih terapij v živo ter predavateljica na energijskih delavnicah.