Že , kot mali otroci smo radi jedli razne namaze. Še bolj smo bili veseli, če so naši starši kje našli kakšen lešnikov namaz. Danes ni več teh skrbi, saj že na vsakem koraku v vsaki trgovini najdemo lešnikove in podobne namaze. Lešnikov namaz je postal priljubljena poslastica za zajtrk ali malico. Če pa kupite kremni lešnikov namaz s tremi sestavinami pa je to še boljše in slajše. Za kakšen namaz se to gre? Najboljše, da pogledate na spletno stran in si ta bio namaz privoščite. Nakup lahko naredite kar prek spletne strani.

Kakavova zrna, lešniki in kokosov sladkor, to so samo te tri sestavine, ki so najbolj priljubljene v lešnikovem namazu. Kremni lešnikov namaz je tako dober za otroke, kot tudi za odrasle ljudi. Glavna sestavina so lešniki, ki dajo namazu poseben okus. Že samo ime kremni, nam pove, da je namaz res, kot ena krema. Lepo gladko se da mazati na kruh. Če imate radi lešnike in vam je okus res nekaj neverjetnega, ga lahko uživate tudi po žličkah. Njegova kremasta tekstura je tudi primerna za razne sladice ali podobne jedi. Tudi palačinke so zelo dobre, saj kremni lešnikov namaz še same palačinke izboljša.

kremni lešnikov namaz

Kremni lešnikov namaz je užitek za naše brbončice. Lahko ste zadovoljni, saj ima namaz same zdrave sestavine. Kokos in kakavova zrna dajo namazu samo še dodaten okus. Sam namaz si lahko naredite tudi sami doma, če imate voljo. Najlažje pa je, da stopite na spletno stran in si naročite na vaš naslov. Poglejte še druge izdelke, ki vam jih ponujajo. Kar pa je najboljše in zdravo, pa je to, da so izdelki bio. Pomeni, ne boste našli kakšnih strupenih sestavin ali dodatnih barvil. Namaz ne vsebuje glutena in laktoze, pomeni, da je tudi za alergike na gluten. Najboljše, da ga kar sami poskusite za naslednji zajtrk.

Categories: AktualnoObjave drugih