V današnji blog objavi vam bomo predstavili revolucionarni stimulator za rast Biobizz Bio Heaven. To je najbolj popularen izdelek iz družine Biobizz, je pa zaradi svoje kompleksnosti tudi najdražji izdelek tega proizvajalca. Je visoko koncentriran stimulator rasti, kateri izboljša absorpcijo ostalih hranil, katera dovajamo ob zalivanju. Lahko bi tudi rekli, da je to krona med izdelki Biobizz.

Biobizz Bio Heaven

Kaj je Biobizz Bio Heaven stimulator rasti

Biobizz Bio Heaven je izjemno kvaliteten stimulator za rast rastlin. Sestavljen je iz aminokislin ter drugih makro in mikro hranil. Ta hranila so narejena tako, da lahko mnogo lažje vstopijo v celice rastlin.

Hkrati pa je odličen vir Ogljika, katerega nujno potrebujejo mikroorganizmi v zemlji. Ti mikroorganizmi tudi poskrbijo, da je rastlina zdrava in močna. To pa naredijo tako, da pomagajo odstranjevati toksine iz rastline in zemlje.

Potrebno je poudariti, da je Biobizz Bio Heaven 100% organski, torej ekološki izdelek. Prav zato je ta stimulator rasti primeren za ekološko kmetovanje.

Doziranje: Začnemo z dodajanjem 2 ml na 1 l vode ali raztopine za zalivanje. Kasneje v fazi cvetenja pa dodajamo največ 5 ml na 1 l vode ali raztopine.

Pakiranja: 250 ml, 500 ml, 1 l, 5 l

Zakaj uporabljamo Biobizz Bio Heaven

Zaradi svoje edinstvene sestave je Biobizz Bio Heaven stimulator rasti zelo priljubljen. Rastlinam dovaja aminokisline ter elemente v sledovih. Zaradi tega so rastline bolj zdrave ter lažje prenašajo napade škodljivcev ali druga bolezenska stanja. Uporabljamo ga kot dodatek rednemu načinu gnojenja.

Lahko ga uporabljamo v vseh sistemih gojenja rastlin, tako v zemlji ali za hidroponično gojenje.

Uporabljamo ga za izboljšanje absorpcije hranil pri rastlinah. Hkrati pa izboljša sposobnost zadrževanja vode v rastlinah. Ena od glavnih lastnosti uporabe tega stimulatorja je povečanje kvalitete ter količine pridelka.

Ta stimulator rasti pa spodbuja tudi delovanje encimov, s tem pa izboljša dihanje rastlin. Hkrati pa je ena od glavnih lastnosti Biobizz Bio Heaven zmanjševanje stresa rastline, zaradi bolezni, neprimernega gnojenja ali prekomernega zalivanja. Deluje na imunski sistem rastline, tako da ga spodbuja k boljšemu delovanju.

Categories: Objave drugih

Dušanka Spolenak

Dušanka Spolenak

Energijska terapevtka in svetovalka, izvajalka energijskih terapij na daljavo in individualnih energijskih terapij v živo ter predavateljica na energijskih delavnicah.