Zajtrk je zelo pomemben obrok vsakega človeka, ne samo naših otrok.  Vsi bi morali zjutraj nekaj pojesti, čeprav tega vsi ne počnejo. Kaj pa je zdravo zjutraj pojesti? Mislim, da vsak za sebe najbolj ve, kaj mu zjutraj ustreza, da gre lahko lažje v novi dan. 20 chocolate je lešnikov namaz, ki je zelo priporočljiv za zajtrk, lahko pa si ga privoščimo tudi čez dan. Mnogi si zjutraj na hitro namažejo kos kruha z raznimi namazi. Teh namazov imamo ogromno od raznih paštet, margarin, zelenjavnih namazov, prav tako čokoladnih ali lešnikovih.

Kdo pa nima rad čokolade ali lešnikov? Čeprav pravijo, da čokolada redi, da nekaj sladkega ni dobro za zobe, si lahko privoščimo take namaze. Teh lešnikovih namazov je ogromno na tržišču. 20 chocolate je eden od njih, ki je zelo kvaliteten in dober namaz. Je bio lešnikov namaz, ki ima samo tri sestavine. Te sestavine so lešnik, kakavova zrna in kokosov sladkor. Sam namaz je lepo kremast, vsi okusi pa se lepo povežejo med sabo. Ker pa so mnogi danes alergični na laktozo in gluten, vam povem, da teh dveh sestavin tukaj ne boste našli. Namaz je veganski, ampak to ne pomeni, da ni namaz za vse ljudi.

20 chocholate

20 chocolate so edine v Sloveniji. Na spletni strani Zlata ptička si lahko namaz naročite, da bo vaš zajtrk boljši. Čeprav nimate mogoče radi takih namazov, boste videli, da vas bo navdušil. Ni samo namaz za namazat, lahko ga uporabite tudi v kakšnih sladicah. Zelo lepo se poda k palačinkah. Tudi otroci ga obožujejo, saj je okus res poseben. Kakavova zrna so tista, ki te navdušijo, prav tako lešniki. Sploh ne rabite it v trgovino in iskati namaze, saj vam to danes ponuja spletna stran. Iz domačega kavča ali kar iz telefona v službi lahko naročite ta čudovit bio lešnikov namaz.

Categories: AktualnoObjave drugih